Hosszú és rögös út vezet ahhoz, hogy valaki hivatásos táncművésszé váljon, s ehhez kemény munka és

végtelen alázat szükséges. 

Mi elköteleztük magunkat, hogy növendékeink fejlődéséhez a lehető legminőségibb oktatást biztosítsuk és tápláljuk az álmaikba vetett hitet, hogy céljaikat megvalósíthassák.

A Gangaray Artistic Program / G.A.P. kiváló lehetőséget nyújt tánciskolákból kikerülő fiatal tehetségek számára, hogy tapasztalt, nemzetközileg is elismert táncművészek és koreográfusok vezetésével professzionális társulati munkában vehessenek részt. 

Hisszük, hogy a Gangaray sikerességében jelentős szerepet játszik a vezetőség által következetesen megválogatott mesterek kimagasló szakmai munkája, amelynek köszönhetően képzési programunk nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is megkérdőjelezhetetlen színvonalat képvisel. 

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a 2021/22-es évadtól kezdve művészeti programunknak abban a megtiszteltetésben lehet része, hogy együttműködhet a Nemzeti Táncszínházzal,
a magyar táncélet legnívósabb kulturális központjával.

 Tanulóink lehetőséget kapnak, hogy megmutassák magukat a Gangaray Dance Company válogatott repertoárjában egy figyelemreméltó közönség előtt.

 

Emellett a tagok egyéni munkáikat a budapesti Bethlen Téri Színházban adhatják elő, amelyet a többszörös szakmai díjjal rendelkező Hámor József művészeti vezető és a program alapítója,

Maday Tímea Kinga mentorál.

Meghívot tanáraink

2021-2022

moveinfeh%25C3%25A9r_edited_edited.png

2012 őszén alapítottuk meg képzésünket, hogy a hazai fiatal generációt segíthessük a táncművésszé válás útján. 
Azóta az idén 9 éves programunk nemzetközivé nőtte ki magát, növendékeink és tanáraink a világ minden tájáról érkeznek a Gangaray Stúdióba,

2015-ben a belga De!Kunsthumaniora Dans iskola végzős diákjaival egy csereprogram is megvalósulhatott.


A G.A.P. résztvevői betekintést nyerhetnek a professzionális táncéletbe, valamint lehetőséget kapnak, hogy színpadra vigyék vezetőségünk által meghívott koreográfusok produkcióit és saját munkáikat egyaránt. 
Mindemellett magas színvonalú mindennapos tréning és intenzív kurzusok biztosítják a szakmai fejlődést.


Tanáraink olyan világhírű társulatoktól érkeznek hozzánk, mint a Rosas,

Hofesh Shechter Company, Akram Khan Company, Cirque du Soleil, Anton Lachky Company, Les Ballets C de La B, South Bohemian Theatre, En-Knap Group, Random Dance, Szegedi Kortárs Balett, Emanuel Gat Dance, Constanza Macras | Dorkypark stb.