Ahhoz, hogy valaki  hivatásos táncművész lehessen, hosszú és rögös út vezet, kemény munka és végtelen alázat szükséges. 

Úgy véljük, hogy a legjobb megoldások a leginkább érintettektől származnak. Elköteleztük magunkat amellett, hogy a lehető legtöbb lehetőséget nyújtsuk ahhoz, hogy mindenki kitűzze céljait, és elhiggye, képesek álmaik megvalósítására.

A Gangaray  Artistic  Program fiatal táncművészekből álló együttes egy kiváló alkalom azoknak is, akik valamilyen  tánciskolából kikerülve egy professzionális társulatimunkában kívánnak részt venni, már világot látott, nemzetközileg is ismert és megmérettetett táncművészek vezetésével. Az elmúlt években, olyan külföldi és magyar mesterek és koreográfusok dolgoztak nálunk, akik szakmailag kimagasló munkát végeznek. Hisszük, hogy az együttes  iránti nagy érdeklődést annak is köszönhetjük, hogy munkatársainkat szakmai tapasztalatuk,  illetve nívójuk alapján választjuk, amely a vezetőség által létrehozott szűrőn, kizárólag a tudás erejére koncentrálódik.A Gangaray Artistic Program/ G.A.P. alapköve egy szakmailag megkérdőjelezhetetlen magyarországi és nemzetközi színvonal létrehozása.

2012 őszétől abból a célból jöttünk létre, hogy a hazai fiatal generációt segítsük jövőjében. Immáron 6 éve folyamatosan fejlődő, a külföldi irányzatokat szem előtt tartva működünk táncosainkkal. Munkánk alatt mély betekintést kapnak a felvételt elnyert fiatal táncosok egy olyan világba mely megmutatja nekik milyen módon dolgoznak együttesek koreográfusok, ezzel is bővítve szakmai ­­fejlődésünket jövőjükre.

A minden napos tréninget és intenzív kurzusokat  a szakma legdinamikusabban fejlődő rétegeiből hívjuk meg. Olyan világhírű koreográfusok mint Anton Lachky vagy Hofesh Shechter, Akram Khan, Les Ballets C de La B, Cirque du Soleil, Enknapgroup, South Bohemian Ballet, Szegedi Kortárs Balett, Constanza Macras, Rosas, Random Dance táncosai fordultak meg náluk akik kizárólagos elvárással magas szakmai szinvonallal dolgoznak, emellett 2015ben a belga De!Kunsthumaniora Dans iskola végzős diákjai látogattak el hozzánk egy csereprogram keretén belül.

G.A.P.

 

AUDITIONs

AUDITION FOR INTENSIVE CONTEMPORARY DANCE PROGRAM!

feh%25C3%25A9rAlapLogo_m%25C3%25A1solat_

Szerencsejáték Zrt.

HERITAS Tőkebefektetési Tanácsadó Kft.

GUMITÉGLA Kft.

WART GALÉRIA

FUCHS VIRABONN KFT

ADÓSZÁMUNK: 18729348-1-13
BANKSZÁMLASZÁM:
11712004 - 20351061 
OTP BANK
 
TÁMOGATÁSÁT ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Twitter
  • Black LinkedIn Icon

KAPCSOLAT

Tel: +36205475174

COMPANY

gangaraydc@gmail.com

 

G.A.P. 

gangarayartisticprogram@gmail.com

IZP / STÚDIÓ

gangarayopen@gmail.com