Rólunk

Missziónk a hitelességre és minőségre való nevelés.

Ez tükröződik előadásaink színvonalában és az oktatásba vetett munkánkban egyaránt. Célunk a kortárs tánc sokszínű értékeinek életben tartása a jövő generáció számára. A fiatal tehetségek folyamatos kutatása, képzése és támogatása mellett ezen műfaj fontosságának népszerűsítése alapjában meghatározza munkánkat.

Számunkra a kortárs tánc magas tánc technikai tudatosságot és színpadi jelenlétet kíván, ahol a kidolgozott és artikulált testhasználat a főszereplő. Ehhez hiánytalanul a tér dimenzióinak megjelenítésével kap értelmet egy mozdulat, amely visszahatóan segíti a táncművészt. Hisszük, hogy a test lehetőségeink hiteles és mélyreható tanulmányozása által nagyobb hangsúlyt kap a tartalom közvetítése, amellyel azonosulva kell életre az ember, mint szereplő. Kortársaink közül ez az értékrend teszi igazán egyedivé munkánkat.

Céljaink között szerepel a Gangaray Brand határontúli kiépítése, fejlesztése és nemzetközi kulturális fesztiválokon való megmérettetése. Együttesünk Magyarország kulturális palettáján kiemelkedő színvonallal képviseli önmagát. Évadonként két új táncközpontú produkció létrehozásával igyekszünk frissíteni repertoárjainka és a jelen futó darabjaink népszerűsítésével kívánjuk közünségünket szórakoztatni.

A munkánkhoz elengehtetetlen feltéleket biztosítása Brand-ünk erősítéséhez létfontosságú, amelyhez partnerek jelentkézést várjuk. Így értékeinket a Gangaray Stúdió keretein belül tovább folytatva zökkenőmentesen tudjuk folytatni.

feh%25C3%25A9rAlapLogo_m%25C3%25A1solat_

WART GALÉRIA

FUCHS VIRABONN KFT

INVERSEDANCE

KAPCSOLAT

Tel: +36205475174

COMPANY

gangaraydc@gmail.com

 

G.A.P. 

gangarayartisticprogram@gmail.com

ADÓSZÁMUNK: 18729348-1-13
BANKSZÁMLASZÁM: 11712004 - 20351061 OTP BANK

 
TÁMOGATÁSÁT ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Twitter
  • Black LinkedIn Icon