top of page

Rólunk

A Kortárs Táncművészetért Alapítvány égisze alatt működve legfőbb küldetésünk, hogy a társulat előadásaiban és a folyamatosan fejlődő oktatási programunk munkájában egyaránt a hitelesség és a minőség tükröződjön.

 A fiatal tehetségek kutatása, képzése és támogatása mellett célunk életben tartani a kortárs tánc értékeit a jövő generáció számára.

 

Előadásaink magasszintű tánctechnikai tudatosságot, kidolgozott testhasználatot és erős színpadi jelenlétet kívánnak. Hisszük, hogy a testben rejlő lehetőségek mélyreható tanulmányozása által a táncművész a tartalom közvetítésének hiteles médiumává válhat.
A Gangaray egyedi stílusában létrejött koreográfiák nem csupán megtöltik, de formálják is a teret. A precizitás, a tiszta irányok és az artikulált mozdulatok végtelen dimenziókat láttatnak.

Céljaink között szerepel a Gangaray Brand határontúli kiépítése, fejlesztése és nemzetközi kulturális fesztiválokon való népszerűsítése. A társulat a magyar kulturális szcénában kiemelkedő színvonalat képvisel. Évadonként

bővülő repertoárunk a “tiszta tánc” szépségével és átütő erejével hivatott lenyűgözni közönségünket.

 Arculatunk erősítéséhez és munkásságunk fennmaradásához elengedhetetlen bizonyos feltételeket megteremteni.

Köszönettel fogadjuk leendő szponzoraink jelentkézését, akik támogatásukkal szívesen hozzájárulnának ahhoz, hogy a Gangaray Stúdióban továbbra is magas színvonalú és

értékteremtő kulturális tevékenység folytatódhasson.
 

feh%25C3%25A9rAlapLogo_m%25C3%25A1solat_
bottom of page